Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Het team

Met veel passie, gedrevenheid, kennis en klantvriendelijkheid staan wij u te woord om u te informeren over alles wat met fietsen te maken heeft.

Dennis Drieling - Eigenaar

In mijn jeugd heb ik aan wedstrijdwielrennen gedaan en noodgedwongen (ik viel regelmatig) sleutelde ik heel wat uurtjes aan mijn fiets. Vervolgens ben ik gaan studeren in de elektrotechniek en technische bedrijfskunde. Daarna heb ik langere tijd als team- en projectleider gewerkt in de IT. Door reorganisaties kwam ik in 2010 zonder werk te staan en had ik de mogelijkheid eens goed na te denken hoe mijn toekomst er uit zou moeten zien. Daarna ben ik de opties gaan onderzoeken van het starten van een eigen fietsenwinkel en dit heeft uiteindelijk geleid tot de overname van de winkel aan de Marinus Spronklaan. Zo zie je maar dat de passie van toen nooit verloren is gegaan en nu heb ik er zelfs mijn beroep van kunnen maken. Een jongensdroom die uitkomt. In mijn vrije tijd ben ik graag thuis bij mijn vrouw en kinderen (Yvon en Stef), fiets ik graag in de Loonse en Drunense Duinen (mountainbiken, wielrennen of recreatief met het gezin) en vind ik het heerlijk om met vrienden uitgebreid te (gaan) eten. 

Ingrid Drieling - Eigenaar


Eenmaal thuis vind ik het heerlijk om thuis te zijn, het gezellig maken in huis, actief te zijn met de kinderen, vrienden uitnodigen en uitgebreid koken, te sporten (fietsen, zwemmen) of een spannend boek te lezen.Samen met Dennis heb ik veel gefietst, van wielrennen tot recreatief met de kinderen. Toen de mogelijkheid zich aan deed om een eigen zaak te starten in de fietsenbranche hebben we die samen enthousiast aangegrepen. Technisch gezien laat ik de fietsen graag aan de jongens over. Al wil ik wel weten hoe het allemaal werkt, zodat ik dat weer uit kan leggen aan u als klant. En dan het liefst in jip-en-janneke-taal. Zo is het voor mij duidelijk en hopelijk voor u ook. Die drive komt wellicht voort uit mijn achtergrond in de marketing en communicatie. En die kennis komt ook nu dagelijks van pas in de winkel en bij het ondernemen.

Richard de Heer - 1e fietstechnicus

Bij mijn ouders thuis ben ik ooit begonnen met het opknappen en verkopen van oude fietsen en bromfietsen. Van mijn hobby heb ik mijn beroep kunnen maken. Ik heb zowel de opleiding tot automonteur als fietsmonteur doorlopen, maar ben begonnen met werken als stagiair vanuit de opleiding fietstechniek. Inmiddels ben ik heel wat ervaring en wijsheid rijker en is de fietsenwinkel aan de Marinus Spronklaan voor mij dan ook al ruim 12 jaar een vertrouwd adres.
De open werkplaats zorgt voor direct contact en daardoor is het werk ook heel afwisselend. Of het nu gaat om een servicebeurt, een reparatie of het begeleiden van de keuze voor een nieuwe of gebruikte fiets.

Ook thuis ben ik nog veel te vinden in de werkplaats om te sleutelen, voorheen aan oude bromfietsen, nu meer in en rondom huis. Daarnaast vind ik het leuk om te gaan vissen of lekker te relaxen voor de houtkachel.

Onze speerpunten

Wij vinden het belangrijk dat u op uw gemak bent in onze winkel. In een persoonlijke en vriendelijke omgeving wordt u te woord gestaan door een van onze medewerkers. Wij werken merk-onafhankelijk, dat betekent dat u wij gespecialiseerd in meerdere merken en u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Wij vinden de fiets die past bij u én uw budget

Door met u in gesprek te gaan vinden wij antwoorden op vragen om de voor u geschikte fiets te selecteren. Samen lopen we door de winkel om het brede assortiment te beoordelen en de juiste fiets te selecteren. Het maken van een proefrit is standaard onderdeel in de advisering. En met het unieke meetsysteem (bodyscanning) zorgen wij voor een fiets die optimaal ingesteld is naar uw lichaamsverhoudingen.

Extra aandacht voor elektrische fietsen

Het selecteren van een elektrische fiets is met alle techniek van nu een lastige opgave. Voordat u een keuze maakt maken wij u wegwijs in de diverse technieken, merken en onderlinge verschillen. Het maken van een proefrit geeft u goed inzicht in de verschillende fietsen. Zo maakt u uw keuze op een gedegen basis en heeft u langer plezier van uw fiets.

Voor het proefrijden bestaat de mogelijkheid tot het maken van een langere proefrit, zodat u de fiets goed kunt beoordelen bijvoorbeeld heuvelop, in de wind of op hobbelige wegen. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Om u van een goed advies te kunnen voorzien volgen onze medewerkers regelmatig cursussen bij de verschillende leveranciers. Wij werken merk-onafhankelijk, waardoor u zeker bent van een juist advies op maat.

Twee jaar gratis onderhoud

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u twee jaar gratis onderhoud*. Dat zijn 3 gratis servicebeurten die u zelf in mag plannen in de eerste twee jaar. Deze zijn belangrijk omdat de fiets nagesteld kan worden. Door de fiets in gebruik te nemen rekken de versnellingskabels, remkabels en ketting wat op en kan er speling ontstaan. Deze wordt bij elke beurt opnieuw afgesteld. Tevens wordt de fiets geheel controleerd en gesmeerd.

Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw nieuwe fiets.
Om u te kunnen laten profiteren van het gratis onderhoud werken we met de adviesverkoopprijzen zoals opgegeven door de fabrikanten.

* exclusief gebruikte onderdelen of accessoires

Proefrijden

Bij het selecteren van een nieuwe of gebruikte fiets is het maken van een proefrit standaard. Zo kunt u goed beoordelen of een fiets goed bij u past. Elke fiets heeft zijn eigen kenmerken in geometrie, wijze van aansturing (elektrische fietsen) en gebruiksmogelijkheden. Voor elektrische fietsen hebben diverse demo-modellen in de winkel, u kunt altijd een proefrit maken zonder afspraak.

Tweedehands fietsen

Bent u op zoek naar een gebruikte fiets, maar hebben we een voor u geschikte fiets niet voorradig? Geef dit door aan één van de medewerkers en wij nemen contact met u op wanneer een voor u geschikte fiets wordt ingeruild.

Bekijk hier  ons actuele aanbod van gebruikte fietsen.

Webshop

Shopt u liever vanuit thuis? Ook dat is geen probleem, bezoek onze webshop en bestel uw artikel online. U heeft daarna de keuze het artikel in de winkel op te halen of tegen geringe kosten thuis te laten bezorgen. De winkel blijft uw servicepunt voor vragen, klachten en/of retouren.

Klaar terwijl u wacht

Geeft u er de voorkeur aan om te wachten terwijl een onderhoudsbeurt of reparatie wordt uitgevoerd? Dat is geen probleem, u kunt ondertussen een gratis kopje koffie of thee nemen en rondkijken of plaatsnemen aan de tafel. Er ligt altijd wel wat te lezen voor u klaar.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Gorinchem is beoordeeld met een 9.0 uit 10 op basis van 942 beoordelingen

Sluiten Inloggen