Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Sleutelservice

Bestel hier een nieuwe fietssleutel

Bij aankoop van een fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel.
Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben; als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa-Basta of Trelock

sleutelservice

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus en Axa-Basta. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij uw Bike Totaal winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, uw garantiekaart of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel Abus sleutel Bestel Axa sleutel Bestel Trelock sleutel

Is uw fiets verzekerd tegen diefstal?

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".

Bike Totaal tip: 2 sloten met 1 sleutel bedienen

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Gorinchem is beoordeeld met een 9.0 uit 10 op basis van 942 beoordelingen

Sluiten Inloggen